Lietuvos žemės ūkio vystymo strategijos vizija

Julius

Geri pasisakymai, bet labiausiai patiko šis: "...tada turėtumėm išstoti iš ES". Aš nieko prieš, kaip nieko prieš būčiau ir Lietuvos valstybei sugrąžinti strategines įmones, kurios šiuo metu dirba ne Lietuvos biudžetui, o užsieniečių kišenėms. Būtų galima vardinti ir vardinti, bet esmė viena. Vieninga tauta, vieninga valstybė, turtinga valstybė. Turtinga visais aspektais: menas, kultūra, nauji išradimai ir pan. Kol kas turim "išvogtą" Lietuvą, o žemės pardavimas susitvarkyti savo kieme mums tikrai nepadės...

 

Dėl besitęsiančios informacinės blokados, kviečiu visus būti kiek įmanoma aktyvesniais, skleisti informacija dėl žemės referendumo, kuris vyks birželio 29 d. Ką paveldėjome iš protėvių, išsaugokime ateities kartom. Ką pasakė ir vakar kalbintas žydų tautybės Lietuvos pilietis - "negali žinoti kas bus po 50 metų, jei kas nori investuoti, investuos ir taip išsinuomodami tą žemę, o valstybėje žemė negali būti parduodama svetimšaliams"

Referendumas dėl žemės nepardavimo užsieniečiams BIRŽELIO 29 d. TU PRIVALAI DALYVAUTI! Įveikti nusistovėjusios nomenklatūros melą. Patikėti vis dar plazdančia Tautos dvasingumo liepsna. Nes aš tikiu ir apklaustų 65% tiki taip pat. Tad nenuvilk.


Return
Jun 5, 2014 Posted by: Adminas