KODĖL KARAS?

VISI AKTYVISTAI, privalome dar kartą pajudėti, daugiau progos už žemę pakovot nebebus

Labai įdomus dalykas kuriuo vakar įsitikinau ir suvokiau pilnai, bendraudamas su 72 metų aktyvistu prieš pora metų aktyviai dalyvavusiu, aukojusiu laiką bei finansus ir rodžius nuveiktus darbus... Su tuo aktyvistų aiškinamu nusivylimu susiduriu nebe pirmą kartą... Ir per daug nesigilindavau, bet vakar teko viską permesti mintyse gyliau, gal kad žmogus labai nuoširdžiai kalbėjo, apmastyti ir atkreipti dėmesį į esmę - kas iš ko kyla ir kokie to rezultatai, pasekmės.

Taigi iš ties yra agentai, kurie suburia aktyvistus, tautininkus, tevynės mylėtojus, per neveiklumą ir vedžiojimą už nosies neaiškiom linkmėm, tokiu būdu juos nuvilia, atima rįžtą ir pasitikėjimą, to pasekoja prarandami jų idėtų pastangų tikslai ir reikšmė, galiausiai viskas nueina niekais.

- Naikinamas žmogus savyje. Kažką panašaus pajaučiau ir aš... įsiliedamas į šia veiklą, bet čia kiti reikalai su manim...

Ir dar baisiau, kad su tuo susidūręs žmogus nebenori vėl eiti ir aukotis vardan to kelio kuris veda į niekur...

- Atimamas noras kovoti, palaužiama dvasia ir tikėjimas...

Tačiau tai PASKUTINĖ PROGA galimai KOVAI... Laiko nebelikę ir jis spaudžia juodai... Tad privalome pamiršti kas buvo... Žvelgti tiesiai, matyti viziją ir jos siekti... Keltis vardan žemės paskutinį kartą ir eiti į prieki, nebijant nuvilti ir tų, kuriuos gal kažkiek ir nuvylėt anksčiau, bet tai buvot ne jūs, o tie iniciatoriai kurie ėjo priekyje.

Dabar mūsų priekyje Pranciškus ir Jis manau suvokia, kad tai žino ar dar sužinos visa Lietuva.


Return
May 29, 2013 Posted by: Adminas