Korporatyviniai JAV siekiai Ukrainoje. Ko jums nesako apie Monsanto atliekamą vaidmenį?

Romas Jenčius: Šiandien kolobarantai dar kartą parodė

Šiandien kolobarantai dar kartą parodė, kaip isteriškai jie bijo Referendumo. Klausimas, kas juos labiau baugina - draudimas parduoti žemę užsieniečiams, ar galimybė Tautai tiesiogiai dalyvauti valstybės valdyme?

Kad bandymas įteisinti žemės pardavimą užsieniečiams yra kažkieno asmeniniai interesai - niekam ne paslaptis. Nenuostabu, kad dar ir dabar apsimeta "durneliais", aiškindami dėl jau supirktos žemės per juridinius asmenis. Kaltina visas teisėsaugos institucijas, kraipo galvas, kad anie nieko nedaro, o žemė ir toliau sėkmingai supirkinėjama tų pačių užsieniečių...

Taigi, kodėl kolobarantai nusprendė Referendumo neskelbti kartu su rinkimais į ES bei antruoju Prezidento rinkimų turu? Kodėl netaupomi... mokesčių mokėtojų pinigai?

Priežastys yra dvi. Pirma, tikimasi, kad į Referendumą nesusirinks reikalingas balsuojančiųjų skaičius. Tam, kad Referendumas būtų boikotuotas pajungti net bažnyčios tarnai. Jau vien tai parodo, kaip paniškai yra bijoma.
Antra, matomai daug svarbesnė priežastis. Kaip jau rašiau anksčiau, tam, kad nuteiktų žmones prieš Referendumą bus įjungta "smegenų plovimo mašina".
Vykstant rinkiminei agitacijai į ES parlamentą bei Prezidento rinkimams, kartu "plauti smegenis" dėl Referendumo per didelis krūvis net koloborantams.

Todėl nuspręsta paprastai. Jeigu kartais susirinktų reikalingas balsuojančiųjų skaičius, įtikinti, kad šie balsuotų prieš.
Melavimo meną jie ivaldę klasiškai. Vienas pagrindinių gąsdinimų, keliančių didžiausią problemą yra tas, kad būsime priversti išstoti iš ES. Antrasis - kaltinimas Referendumo šalininkams, kaip šiandien pasakė Masiulis, kad tai naudinga Rusijai...
Return
Mar 25, 2014 Posted by: Adminas