Valdoma žiniasklaida mindo "žemės Referendumą", pasaulio Bushido čempioną Remigijų, suaštrina Jo biografijos spalvas.

graudūs Delfi skaitytojų komentarai: Nylla

  • 2014-04-12 10:47

     
    Gaila man tavęs, žmogeli. Negi tikrai nematai kiek naudos ES mums atnešė? Buvo modernizuota tūkstančiai lietuvos įmonių, pradedant ūkiais, baigiant mokslo ir technologijų parkais. Nepameni, kokios peštynės vykdavo dėl darbo? Reiškia šiltai gyvenai. O aš labai gerai atsimenu, kaip mama mėnesio gale su ašaromis akyse skaičiuodavo, kad apgailėtinoje siuvykloje neuždirbo net minimumo ir su baime mąstydavo, kaip reiks gyventi, jei atleis. Atsivėrus sienoms lietuviai ne tik gali lengviau pamatyti pasaulio, bet ir...

  • ...užsidirbti, aš studijuodama vasaromis dirbau Norvegijoje ir parsiveždavau tiek, kad iš mamos nė cento per mokslo metus prašyti nereikėjo, ir susispaudus tikrai negyvenau. Net ir emigrantai, gavę atostogų važiuoja savo pinigėlių leisti į Lietuvą, siunčia perlaidas savo artimiesiems ir tai užsuka verslo varikliuką dar greičiau. Dėl to, kad esame ES dalis, turime vis daugiau investuotojų ir tokių kompanijų, kaip Bentley systems, Barclay, StoreBrand ir t.t., kuriose darbo yra ir bus vis daugiau Lietuvos specialistams. Įvedus Eurą Lietuvos verslas per metus sutaupys daugiau nei šimtą milijonų... galima vardinti ir vardinti, bet pagooglinti visi galim patys. Būkit geri, atverkit akis ir nebeverkšlenkit, o stenkitės tobulėti, kad jums atsivertų kuo daugiau kelių susikurti gerovę, o užėjus silpnumo akimirkai prisiminkite, kaip siandien gyvena, pvz. Ukraina. Sėkmės.
  • o anglai protingesni.!!!

    2014-04-12 11:27
     
    Diplomatas iš Jungtinės Karalystės (JK), kurio kasdienis darbas susijęs su britų verslo skatinimu augančiose Azijos rinkos ekonomikose, gavo 100 tūkst. eurų (345 280 litų) vertės prizą už geriausias JK ekonomines perspektyvas, jei ši šalis išstotų iš Europos Sąjungos (ES).
    ...
  • jau

    2014-04-12 13:13
     
    kiek naudos es atnese-istiesti nauji keliai,pristatyta nauju mokyklu,ligoniniu,sanatoriju,atpigo gydymas ir vaistai,maistas beveik nemokamas,gazolinas taip pat,algo ir pensijos zenkliai padidejo,visi pensininkai poilsiauja kruiziniuose laivuose,ka ten kokie druskininkai-viskas tik gereja ir gereja-euras tai dievo dovana-lietuvai-tai pasaulio stebuklas
  • dykai tik sūris pelėkautuose

    2014-04-12 18:39
     
    ir tai tik antrai pelei. Visiems rėkiantiems, kad Lietuva gauna ES išmokas ir pan. Tai žymiai daugiau negu tos išmokos, Lietuvos emgrantai sunešė į ES šalių biudžetus, dirbdami tose šalyse ir mokėdami TEN mokesčius. Dar nei vienas kolonizatorius negerino čiabuvių gyvenimo, gerina tik infrastruktūrą, tiesia kelius ir pan. Kiek yra investuojama į gamybą? Kiek į žemės ūkį? Ogi nieko. Tik tiesiami keliai, tvarkomi parkai ir pan.Priešingai, interesas, kad naujos šalys negamintų, o tik vartotų. Kam manote ES reikalinga Ukraina? Kad prekes gamintų? Ne, tam, kad nauja rinka atsivertų ir nauji kvalifikuoti darbuotojai atvažiuotų.

Return
Apr 12, 2014 Posted by: Adminas