Zigmas Vaišvila. „Rinkimai – nerinkimai“, 2014-05-09

VLADAS VILIMAS - VDU

Vladas Vilimas · (Vytauto Didžiojo universitetas)

Taip ir norėtųsi pabūti orakulu ir išpranašauti į kokį finalą žingsniuojame, vairuojami tautos mandatą gavusių valdančiųjų... Bet čia yra profesionalių astrologų sritis...

Tauta turi savo pasirinkimą – REFERENDUMĄ, kurį surengti paskatino žemės

aferų autoriai. Ir Maironiui pritariant, „Palaimink, Viešpatie galingas,/ Lietuvių pastangas teisingas“.
Plačiau čia: https://www.google.lt/?gws_rd=ssl#q=didžioji+Lietuvos+žemės+afera

Jūs teigiate, kad" Žemės pardavimo problemos jau yra išspręstos mūsų frakcijai Seime inicijavus žemės saugiklių įstatymus ir normaliai sureguliavus žemės rinką. TS-LKD inicijuoti saugikliai neleis spekuliuoti žeme ir užtikrins, kad ją įsigys tik tie asmenys, kurie iš tikrųjų norės dirbti žemę, užsiimti žemės ūkiu".(copy).
Ačiū, iki šiol buvo sunku išsiaiškinti kas "saugiklių" autoriai. Betgi saugikliai sudėti ne į konstitucinį įstatymą, kuris nieko bendro neturi su konstituciniu įstatymu.
Vadinasi Seimas skubos tvarka priėmė Jūsų inicijuotą diskriminacinį įstatymą. Konstituciniame įstatyme jokių saugiklių nėra – jis taikomas užsienio subjektams, o Jūsų priimtame įstatyme „žemės ūkio paskirties žemės įsigyjimo laikinasis įstatymas“ taikomas tik Lietuvos piliečiams.
Tikrai saliamoniškas žemės rinkos reguliavimas. Paprastai tokie dalykai veltui nedaromi.

http://www.ekspertai.eu/konservatoriai-kviecia-boikotuoti-referenduma-ir-paraginti-i-ji-neiti-savo-seimos-nariusdraugus-ir-kaimynus/

Vladas Vilimas - Vytautas Magnus University (Vytauto Didžiojo universitetas)

Sakoma, kad "sugriausime Europą", bet gi Europa saugiklius turi, imkime:Vokietiją, Daniją, Olandią, Jungtinę Karalystę ir eilę kitų E S šalių. Kam maišo saugikliai - spekuliantams, kurie neteisėtai supirko Lietuvos žemę per laikotarpį 2001-2010-12 m. ir dabar, nuo 2014 m.gegužės 1d. pradės sandėrius su užsieniečiais. Supirkėjai - spekuliantai yra įslaptinti. Jų stogas Lietuvos valdžia. Juk saugiklius ir sudėjo, būtent ne į Konstitucinį įstatymą, kuris reglamentuoja žemės pardavimą užsienio subjektams, bet į į Laikinąjį Žemės ūkio įsigijimo įstatymą, kuris su Konstituciniu įstatymu nieko bendro neturi. Už tokį įstatymą balsavo ir pozicija ir opozicija. Gaila tik TS-LKD, kurie oficialiai paskelbė, kad saugiklių spektaklis yra jų frakcijos nuopelnas. Reikia manyti, kad jų pastangas įvertins rinkėjai. Užuojautos.

SENOLIŲ IŠMINTIS BYLOJA:
"JEI TU ŽEMĘ PARDUOSI, TAI TU ORE KABĖSI ! SUPRATAI? ORE KABĖSI!"


Return
Jun 22, 2014 Posted by: Adminas