Kazimieras Juraitis

"Ruošk žiemai roges vasarą".

http://politikus.ru/events/5294-ssha-ustroili-chernobyl-v-irake.html


Vietname tie cinikai irgi iš peties padirbėjo 1961-71... O kai mes prarasim savo protėvių išsaugotas žemes, 2014 geguže kai įsiteisins daugumos užsieniečių neteisėti sandėriai per neteisėtai priimtus įstatymus pažeidžiant Konstituciją, va tada tai jau tikrai bus realizuoti seniai užmatyti tų pačių cinikų planai... - Lietuvoje įkurti toksinių atliekų laidojimo sąvartyną... (labai puiku, Europos vidurys... - ar kerštas protėviams, kad tiek ilgai ir tvirtai laikėsi kovodami) realiai bus daug sąvartynų ir slaptų... kai per kelis metus nualins žemes... turėsim daug tiksinčių bombų... Ir jeigu rimtai nepajudėsim šį rudenį brangieji... Nesudalyvausim organizuojant referendumą jau dabar... ar bent jau renkant parašus rudenį... neduok dieve kas mūsų laukia ir be skalūnų, nors ten mažai tesiskiriantis tų pačių atliekų utilizavimo būdas, galimai dar pavojingesnis... Tačiau vis dar viskas mūsų rankose... Surenkam parašus per mėnesį !!! Ir jau turim ramybę sutikti Viltingus, Kitokius, Naujus metus su ateitim... ir tikėjimu. Jei ne... Naujus sutiksim labai liūdnai... kaip sakant "Ruošk žiemai roges vasarą".

Justina Vidzėnė

DELFI ŠITO NERASITE

Amerikiečiai Irake sukėlė Černobylio efektą arba kaip Irakas gyveno po "demokratijos" įvedimo ir šalies sugriovimo

Kiekvieną dieną Faludže (Irakas) gimsta vaikai su įgimtais defektais ir vėžiniais susirgimais.
...
Faludža užima PIRMĄ VIETĄ PASAULYJE pagal naujagimių su įgimtu vėžiu skaičiumi. Ekspertai yra įsitikinę, kad tai 2003-2004 metais JAV panaudoto masinio ginklo pasekmė. Naujagimių susirgimai įgavo epideminį pobūdį po 2005 metų. 15% gimusiųjų turėjo vidinių organų patologijas, leukemiją, įgimtą vėžį. Ir tai tik statistika moterų, gimdančių ligoninėse, nes 40 proc. moterų gimdo namuose. Sergamumas vėžiu tame mieste padidėjo 3 kartus. Labiausiai nukentėjo naujagimiai.
Reporteris lankėsi ligoninėse: "žiūrėjau nuotraukas, kai kuriose negalima atpažinti nei kojų nei rankų, mažos pabaisos, gimusios karo pasėkoje".

Kai vyko karas - šiame mieste vyko vieni aršiausių mūšių - neliko nei vieno sveiko pastato, o ketvirtadalis pastatų buvo visiškai sugriauta.

JAV karinės pajėgos prieš civilius panaudojo uždraustus masinio naikinimo ginklus. Pavyzdžiui, baltasis fosforas, kuris pradeda degti sąlytyje su deguonimi ir įsidega net iki 1200 laipsnių. Jeigu jis papuola ant odos, minkštieji audiniai sudega iki pat kaulų.

Buvo naudoti šaudmenys su uranu. Būtent tai pavertė Faludžą Černobyliu.
Šių ginklų panaudojimas turės pasekmes tęsis ir jausis dešimtmečius.
Jau ir dabar aišku - situacija mieste blogesnė nei po bombardavimų Hirosimoje. Rezultatai rodo, kad vėžinių susirgimų skaičius naujagimių tarpe yra gerokai didesnis nei branduolinius bombardavimus išgyvenusių tarpe Japonijoje...tik apie ją žino visi, o apie Faludžą niekas nėra girdėjęs.

Oficiali Irako valdžia daro viską, kad šios žinios neapsiektų plačiosios visuomenės. Sveikatos apsaugos ministerija tyrimą dariusiam reporteriui pareiškė, jog jokių padarinių nėra.


Return

Jul 11, 2013 Posted by: Adminas