Kazimieras Juraitis

Marius Jonaitis: Eitynės "Daugiau niekada!"


Kauno Tautininkai kviečia Tautą susitelkti ir prisiminti Baltijos kelią!

Eitynių tikslas: paminėti gėdingą Molotovo-Ribentropo paktą ir aiškiai ištarti - „Daugiau niekada!“.
Daugiau niekada Lietuva nebus dalinama bei parduodama! Tai ištarsim aiškiai bei garsiai, kad šiuos žodžius suprastų tiek priešiškos mums užsienio jėgos, tiek vietiniai parsidavėliai.
Tai ypač aktualu dabar, kai Lietuvos žemė, nuo 2014.05.01 bus prieinama bet kuriam fiziniui užsienio šalių subjektui (arba paprasčiau - piliečiui).
Bet patriotiškai nusiteikę Lietuvos piliečiai telkiasi į referendumo iniciatyvinę grupę, kuri nuo rugsėjo pirmos rinks parašus, jog inicijuotų referendumą, kuriuo sieks į konstituciją grąžinti straipsnį, jog Lietuvos žemė gali priklausyti tik Lietuvos piliečiui.
Tad Rugpjūčio 24 dieną, nuo 11:00 iki 13:00 valandos, Kauno sporto halėje, vyks žemės gynėjų susirinkimas, kuriame bus aptarti galutiniai klausimai bei, po jo (13:25), visi trauksime nuo Kauno sporto halės Parodos kalnu žemyn iki Soboro, nuo jo, per Laisvės alėją, iki fontano ir pasukę į dešinę pusę maršrutą baigsime Vienybės aikštėje prie Laisvės statulos.
Kviečiami visi, kurie tik laiko save Lietuvos patriotais, nes jau nebe laikas snausti po medžiu ir laukti kol viskas savaime susitvarkys. Laikas mums vienytis, telktis ir išėjus į gatves pasakyti, jog daugiau niekada Lietuva nebus pardavinėjama ir dalinama!

                             Pasiteiravimui : Marius Jonaitis
                                                      860157540
                             marius.jonaitis@kaunotautininkas.lt UŽSKAITOM!
Return
Aug 8, 2013 Posted by: Adminas